About Dymatize

Dymatize werd in 1994 opgericht om de sportwereld van college tot en met professioneel niveau te kunnen voorzien van de hoogste kwaliteit voedingssupplementen. Aan een groot aantal American football-, basketball-, hockey- en baseballteams en de Amerikaanse marine hebben wij onze dieetschema's verstrekt. 
 
Op dit moment voorzien wij meer dan 300 verschillende sportorganisaties van dieetschema's met voedingssupplementen. Een groot voordeel van de levering van voedingssupplementen aan colleges is dat zij beschikken over laboratoria die onze producten voortdurend testen. Daarom zijn wij van mening dat Dymatize het meest onafhankelijk onderzochte sportvoedingssupplementmerk van dit moment is. Onlangs is Dymatize begonnen haar producten, die tot voor kort door alleen topsporters werden gebruikt, aan het grote publiek aan te bieden. Vanaf moment van publieke aanbieding boeken sporters van hoog tot laag resultaten met de producten van Dymatize. Kwaliteit blijft bij ons hoog in het vaandel staan.

Ook blijven wij naast onze bestaande hoogwaardige produktlijn nieuwe topproducten ontwikkelen en aanbieden. Ook gaan wij door onze naam te verbinden aan de topkwaliteitsproducten waar 's werelds beste sporters om vragen.

De vervaardiging van Dymatize-producten vindt plaats in twee op zichzelf staande nieuwe, ultramoderne fabrieken. Met een oppervlakte van 45.000 vierkante meter kan Dymatize voorlopig vooruit. Vanwege de kosten hebben de meeste voedingsbedrijven geen eigen fabriek. Wij meenden echter dat een eigen fabriek een noodzakelijke investering was om de kwaliteit van de Dymatize-producten tot in het kleinste detail te kunnen waarborgen. Door de grondstoffen zelf in te kopen, te verwerken, te mengen en te verpakken houden we niet alleen de prijzen laag, maar houden we bij iedere stap de kwaliteit in eigen hand. We menen dat de vervaardiging van onze eigen producten in onze eigen fabrieken een zeer belangrijke reden is dat de producten van Dymatize voortdurend zo hoog scoren.