Dyma-Burn Xtreme

Dyma-Burn Xtreme

€ 39,95 incl. Btw

Beschikbaarheid: Dit product is niet langer op voorraad

Dyma Burn Xtreme new improved formula! Na intensief onderzoek is Dymatize erin geslaagd om Dyma Burn Xtreme met ephedra te vervangen voor eenzelfde produkt zonder ephedra maar met eenzelfde krachtige en effectieve werking.

Meer details

Inhoud verpakking: 100 caps.

Dyma Burn Xtreme new improved formula! Na intensief onderzoek is Dymatize erin geslaagd om Dyma Burn Xtreme met ephedra te vervangen voor eenzelfde produkt zonder ephedra maar met eenzelfde krachtige en effectieve werking. Dyma Burn Extreme met ephedrina is de nieuwste vetverbrander/energieaanjager van Dymatize Nutrition voor de actieve man en vrouw.

Dyma-Burn bestaat uit stoffen met een veelomvattend thermogene werking die het vetverbranden en het opvoeren van de energie optimaliseren. De compleet nieuwe samenstelling van o.a. Ephedrina, Guarana en White Willow Bark, L-Carnithine en Yerba Mate maakt van Dyma Burn wellicht de meest complete vetverbrander verkrijgbaar op de markt.

Dit combinatiepreparaat pakt het vet op drie manieren aan: - het bevordert de vetstofwisseling door prikkeling van de beta-adrenergische receptoren. - door remming van de chemische vetproductie en opslagmechanismen. - door het transporteren van vet naar de spier als brandstof voor de training.

Nog geen opmerkingen