MPACT

€ 35,00 incl. Btw

In winkelmand

M.P. Act  van Dymatize is het beste Pre-Workout supplement om alles uit je training te halen wat er in zit. De makers van M.P Act weten dat jij er alles aan doet om de beste resultaten te boeken, met die wetenschap hebben ze dan ook M.P Act samengesteld

Meer details

De impact van M.P. Act zul je super snel merken, dit komt door de speciale ‘Energy and Focus Blend’. In deze blend zitten onder andere Caffeine Anhydrous en het Green Tea Extract. Deze zorgen voor de snelle energievoorziening, die je voor een keiharde workout zeker nodig hebt om er alles uit te persen.

'Train Heavy or Go Home'

De ‘Muscle Power Blend’, de naam zegt het eigenlijk al, bevat ingrediënten die je ondersteunen in de spiergroei. Zo bevat het essentiële aminozuren die nodig zijn voor het herstel van de spieren en bevat een het creatine monohydraat, wat zorgt voor een directe toename van de massa en de bevordering van de spiergroei. 
 
De ‘Vaso Active Blend’ is de laatste Blend. Hierin zit ondermeer het ingrediënt Agmatine. Agmatine wordt ook wel een super arginine genoemd, het verhoogt de vrijgave van NO. Zoals de naam van deze Blend al zegt: Het geeft je meer vasculariteit.

Nog geen opmerkingen