Trib-650

Trib-650

€ 25,00 incl. Btw

Beschikbaarheid: Dit product is niet langer op voorraad

Voor de snelle opbouw van spiermassa en spierkracht. Tribulus Terrestris verhoogt de TESTOSTERONSPIEGEL van het lichaam met meer dan 70% op een veilige manier. Tribulus Terrestris is een uitermate effectief alternatief voor anabole steroiden.

Meer details

Inhoud verpakking: 90 caps.

Voor de snelle opbouw van spiermassa en spierkracht. Tribulus Terrestris verhoogt de TESTOSTERONSPIEGEL van het lichaam met meer dan 70% op een veilige manier. Tribulus Terrestris is een uitermate effectief alternatief voor anabole steroiden. Tribulus Terrestris is een kruid dat in tropische gebieden over de gehele wereld voorkomt. Tribulus Terrestris wordt al jaren in Azië en Bulgarije ingezet in de medische wereld om potentie en onvruchtbaarheidsproblemen op te lossen.

Klinisch onderzoek heeft namelijk aangetoond dat de produktie van testosteron met 50% tot 70% stijgt bij een juist gebruik van Tribulus Terrestris. Tevens verhoogt het de testosteronspiegel in het lichaam door een verhoging van het LH (Luteïniserend hormoon). Dit is een hormoon dat de hypofyse afgeeft, waardoor de cellen van Leydig in de testikels testosteron aanmaken. Er wordt dus gebruik gemaakt van een indirecte stimulering, waardoor het lichaam zelf meer testosteron gaat aanmaken.

Bij inname van 750 mg Tribulus Terrestris per dag was er een LH toename van 14.38 ml/U/ml naar 24.75 ml/U/ml. Dit is een toename van 72%. De verandering van de testosteronspiegel was van 60 ng/dl naar 84.5 ng/dl, welke een toename is van 41%. Uit het onderzoek kwam verder naar voren dat Tribulus Terrestris een positieve uitwerking heeft op het immuunsysteem, de voortplantingsorganen en leverfuncties. Ook heeft Tribulus Terrestris een mild diuretisch effect.

Nog geen opmerkingen